Honda Generator GX 200 4500 AVR

€ 2.795,00
ex. btw / adviesprijs

4500VA generatorset met i-AVR

Deze generatoren zijn robuust en betrouwbaar. Ze zijn uitgerust met de nieuwste generatie Honda GX-motoren, de Digital AVR en een tank. De EG-stroomgeneratoren bieden u verbeterde stroomkwaliteit, betrouwbaarheid en lange looptijden.

De digitale AVR (D-AVR) is een verdere ontwikkeling van de AVR en wordt voor het eerst gebruikt in de modellen van de EG-stroomgeneratoren. Dit is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de traditionele AVR, die zorgt voor een veel soepelere, efficiëntere vermogensafgifte aan de gevoelige elektronica en voor een stabiele spanning. Flikkerende lampen behoren daarmee tot het verleden, wat de apparaten ideaal maakt voor noodwerk in de nacht.

Honda GX200 4500 AVR

Kwaliteit, zuivere prestaties: de GX 200 levert vermogen met behulp van Honda's Intelligent Auto Voltage Regulation (i-AVR). Dit zorgt voor een soepele spanningsregeling die kan reageren op belastingfluctuaties van welke aard dan ook.

Comfortabele bediening:
de GX 200 4500 AVR is uitgerust met Honda's Idle Shift, een uniek systeem dat toenemende belasting detecteert, maar de snelheid stil en constant aanpast zonder dat u merkt dat de prestaties afnemen. Wanneer er minder nodig is, neemt de snelheid af, wat weer brandstof en geld bespaart. Ze hebben ook standaard elektrische start en transportwielen. De GX 200 4500 AVR kan worden uitgerust met de universele overbruggingsschakelaar die automatisch de stroomvoorziening in uw huis regelt en naar behoefte overschakelt van het elektriciteitsnet naar de generator.

Auto-Choke:
Het intelligente auto-choke-systeem past de choke automatisch aan om in alle situaties een optimaal start- en rijgedrag te garanderen.

Elektrische start:
Elektrische start (apart te bestellen) met sleutelbediening, voor moeiteloze bediening. (Alle modellen hebben ook een handstart

Technische specificaties:
Maximaal vermogen: 3500W
Duur.Vermogen:2700 W
Uitgangsspanning: 230V
Benzineverbruik: 1,4 l/u
Gewicht: 39kg
Tankinhoud 10L